opleiding producer

Yves Lassally

Al op jonge leeftijd maakt LA$$A aka Yves-Lassally naam in de muziekindustrie. Yves-Lassally staat bekend als hitmachine en heeft o.a. diverse gouden platen ontvangen voor samenwerking met Donny, Geechi, Frsh & Louivos, BKO, Mr Polska en voor labels zoals Topnotch en Spinnen records.

Ook is hij het creatieve brein geweest achter de Urban groep ‘Pyramids’. Ook is hij eigenaar van MCM records en Money Club Music.

Yves heeft voor de productie Mas Mas Mas van Rocher Sangez de bumra stemra award gewonnen.

Rocher Sangez

Wienk ake Rocher Sangez heeft een Dominicaanse moeder, een Nederlandse vader en een jongere broer. In 2011 deed hij mee aan het vierde seizoen van het televisieprogramma x-factor hier behaalde hij de derde plek. Ondanks zijn verlies ontving hij toch een platencontract. In hetzelfde jaar verscheen zijn debuutsingle Ave Maria, een Spaanstalige cover van David Bisbal. In 2013 vertrok de zanger naar de Dominicaanse Republiek om zich op Spaanstalige nummers te richten. Het nummer Por Si No Te Vuelvo a Ver bereikte in juni 2015 de eerste plek van de Tropical Songs hitlijst van Billboard. 

In 2019 was Wienk te zien in het zangprogramma Beste Zangers. Hier maakte hij samen met Emma Heesters een Nederlandstalige cover van het nummer Pa Olvidarte, dat origineel door de Colombiaanse hiphopgroep ChocQuibTown in 2018 werd uitgebracht. Het nummer werd bij het Nederlandse publiek goed ontvangen, zo behaalde het nummer de tweede plek in zowel de Nederlandse Top 40 en in de Single Top 100. Tevens was hij datzelfde jaar te zien als Carlos in de film Verliefd op Cuba.

In juli 2020 bracht Wienk het nummer Más Más Más uit, dit leverde hem zijn eerste nummer één hit op.