EDWARD RENES – PRO AUDIO 

Edward Renes, geboren in 1974, is een doorgewinterde DJ-producer die zijn carrière begon in 1989. Hij wordt beschouwd als een ware pionier in de productie van de eerste generatie elektronische muziek. Met een opmerkelijke carrière die zich uitstrekt over meer dan drie decennia, heeft Edward zich sinds 2004 toegelegd op het verfijnen van zijn vaardigheden in mixen, masteren en het inspireren van jonge muzikanten door middel van lesgeven.

Het muzikale hart van Edward begon al op een jonge leeftijd van 8 jaar te kloppen. Zijn passie voor muziek dreef hem snel tot het ontwikkelen van zijn eigen talenten, en in 1990 maakte hij zijn eerste indrukwekkende stappen in de scene onder de artiestennaam Mr Ed. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende lijst van samenwerkingen opgebouwd met enkele van de meest gerespecteerde namen in de muziekindustrie, waardoor zijn invloed en reputatie in de wereld van elektronische muziek alleen maar gegroeid zijn.

RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

OPLEIDING PRODUCER

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

LASSA LA$$A

LA$$A – YVES LASSALLY

LA$$A (oud-student Pro Audio Education NL) brak begin 2019 door met de club-hit ‘Hans Betaalt De Schade’, waarmee hij een gouden plaat behaalde. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas”, een nummer 1 hit dat in 2020 niet te missen was in Nederland en waarvoor hij ook een gouden plaat en een Bumra Stemra award ontving als beste Nederlandstalig producer.

Daarnaast heeft Yves samengewerkt met artiesten als Tabitha, Jayh en Lil’ Kleine, wat hem meer dan 9 gouden platen opleverde. Je kunt Yves zijn. Producties horen op o.a. de volgende labels, Top Notch, Armada music, Columbian music en nog veel meer.

Tijdens de opleiding zal je, samen met en onder begeleiding van La$$A, uitleg krijgen over zijn key signature van produceren en samen een eigen hit-productie maken in 6 lessen.

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

ESTROE – ESTHER ROOZENDAAL

Esther Roozendaal, ook bekend als Estroe (1972), begon met DJ’en in 1998 en wordt beschouwd als een van de weinige internationale vrouwelijke DJ’s die de top hebben bereikt. Ze heeft gereisd naar de Verenigde Staten, het Caribisch gebied, Rusland, Canada, Japan en door heel Europa.

Haar lijst met locaties en festivals is indrukwekkend: Berghain (Berlijn), Watergate (Berlijn), Fuse (Brussel), Tresor (Berlijn), Sub Club (Glasgow), Cocoon Club (Frankfurt), Rex Club (Parijs), Origami Entertainment Club (Tokio), Warehouse 702 (Tokio), Harry Klein (München), Q Club (Zürich), Awakenings (Amsterdam), Dave Clarke’s White Noise (Amsterdam), Sonar (Barcelona), … de lijst gaat maar door!

Met haar verfijnde, warme en elegante producties is Estroe niet onopgemerkt gebleven onder andere DJ’s die met haar willen samenwerken. Ze is ook een veelgevraagde remixer, zoals blijkt uit het aantal keren dat haar remixes voor Bedrock, Manual Music, Tulipa Recordings en Cinematique de hitlijsten hebben gehaald. Tegenwoordig geeft ze ook les aan het Conservatorium van Haarlem en bij Pro Audio Education in Amstelveen

OPLEIDING PRODUCER producers opleiding producer

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

OPLEIDING PRODUCER

WIM BULT INLINE-MASTERING

Na jarenlang zijn eigen projectstudio te hebben gerund, gespecialiseerd in klassieke, jazz- en popmuziek, besloot Wim in 2006 zicht volledig te specialiseren in mastering.

Sindsdien heeft Wim gewerkt aan ontelbare projecten voor individuele artiesten, labels, opnamestudio’s en producers van over de hele wereld zoals, Armada, Audiobit, Blackhole, Bonzai, Deep blue records, BMG, Coast to coast, Digidance, EMI, Hooj Choons, Fun2funk, Evenstad Musikk Distribusjon, Eva Rivas – EUROVISION, NPO, Johan Cruyff Foundation, Goomah Music, Embrace, Captain Darling, Lil Kleine, Lilian Vieira, Matteo Candura, Jimmy Dee, Innokentiy Gonopolskiy.  De lijst van nationale en internationale artiesten en labels zijn ontelbaar.

Wim is een van de weinige mastering engineers van de oude stempel die in staat is geweest om innovatie met digitale plug-ins naadloos te integreren in zijn workflow als mastering engineer. Hierdoor is hij in staat om elke productie naar een hoger niveau te tillen.

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

GIMBO9000 – BOB GIMBRE

Tech-House Producer GIMBO9000, met releases bij gerenommeerde platenlabels zoals Black Seven Music, Kubbo Records en Unnamed&Unknown, is onlangs toegetreden tot ons team en heeft ons versterkt met zijn uitzonderlijke talenten.

GIMBO9000 is niet alleen een getalenteerde producer, maar ook een ervaren DJ, en niet zonder reden. Hij is een oud-leerling van Pro Audio Education, waar hij zijn muzikale vaardigheden verder ontwikkelde en verfijnde. Als DJ heeft hij de kans gehad om op te treden op gerenommeerde festivals zoals WOO-HAH, Encore Festival en Best Kept Secret, waar hij zijn publiek wist te betoveren met zijn unieke stijl en energieke optredens.

Hoewel Tech-House/Minimal zijn kenmerkende stijl is, blijft GIMBO9000 niet beperkt tot één genre. Met een veelzijdige muzikale achtergrond weet hij zich eveneens goed raad in reggaeton en hip-hop, wat zijn artistieke veelzijdigheid en aanpassingsvermogen benadrukt. Tijdens de opleiding zal je, samen met en onder begeleiding van Gimbo9000, uitleg krijgen over zijn key signature van produceren en samen een eigen hit-productie maken in 6 lessen.

OPLEIDING PRODUCER