Aanmelden

Op deze pagina kun je eenvoudig aanmelden voor één van onze opleidingen. Na ontvangst van je aanmelding streven we ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek word je verder geïnformeerd over onze opleidingen, zal een persoonlijkheidstoets worden afgenomen en wordt er een beoordeling uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de gekozen opleiding aansluit bij jouw kennisniveau en wensen. Als tijdens het gesprek blijkt dat een andere audio-opleiding beter aansluit op jouw wensen of kennisniveau, dan zullen we dit schriftelijk motiveren en je doorverwijzen naar de audio opleider die beter bij jou past.  Studie adviseur

Adres
Woonplaats

Voor ondernemers, bieden wij een gemakkelijke manier om met ons in contact te komen. Via ons contactformulier kunt u uw verzoek indienen en aangeven dat het gaat om “marketing/sales”.  Via hetzelfde contactformulier kunt u uw verzoek indienen en aangeven dat het voor de afdeling Human Resource is. Tot slot, als u een andere vraag heeft die niet onder de bovengenoemde categorieën valt, kunt u altijd kiezen voor de afdeling “overige”.  

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en uw verzoek in te dienen. Studie adviseur. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij onze studie adviseur Pro Audio Education en u te ondersteunen. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst in de audio-industrie!