recensies producer opleiding

RECENSIES EN OUD-LEERLINGEN PRO AUDIO EDUCATION

Je kunt oud-studenten van Pro Audio Education NL overal vinden in de media- en muziekwereld. Als je naar een festival of concert gaat van je favoriete artiest, is de kans zeer groot dat oud-studenten van Pro Audio Education NL achter de knoppen zitten of zelf het optreden verzorgen. Maar ook als je naar je favoriete televisieprogramma of serie kijkt, is de kans zeer groot dat oud-studenten van Pro Audio Education NL het geluid verzorgen. RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

Naast de vele studenten in de mediawereld zijn er ook ontelbare artiesten die hun carrière zijn begonnen bij Pro Audio Education NL. Helaas kunnen we niet alle namen noemen, maar hier zijn een aantal bekende artiesten. RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

RECENSIES PRODUCER OPLEIDING: “SYZZ” (RYAN FIERET)

Nederlands producer- en dj-duo uit Den Haag. Brak in 2014 door met de megahit. “This Is How We Are” in samenwerking met Dash Berlin.

Hun tracks worden ondersteund door artiesten zoals Avicii, Hardwell, Armin Van Buuren, Afrojack, David Guetta, W&W, Showtek, Martin Garrix, Dash Berlin, R3hab, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Dyro, Dannic, Tritonal, Quintino, Cedric Gervais, VINAI, Firebeatz, Bassjackers, Thomas Gold en meer. Voorafgaand aan het grote succes werkten ze nauw samen met artiesten zoals dj-producer Hardwell. Voordat beide artiesten een succesvolle carrière begonnen. RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

Labels, LOWLY records, Armada Music, Spininn  Records en nog veel meer.

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

RECENSIES PRODUCER OPLEIDING: ABEL BALDER (ABEL ROMIJN)

De Nederlandse dj, producer en zanger Abel Romijn alias Abel Balder gooit al heel wat jaren muziek de wereld in. Na zo’n 250 miljoen streams te hebben verzameld met zijn instrumentale beats, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In 2022 vroeg ANOTR hem om zijn kenmerkende gitaargeluid bij te dragen aan hun debuutalbum The Reset. Het enthousiasme dat zij hem toonden over zijn vocale vaardigheden.  Gaf hem het duwtje dat hij nodig had om voor het eerst op een plaat te zingen. Met als resultaat de singles Relax My Eyes, Vertigo en Your Mind.

Labels, Armada Music, Pro Audio Records, No Art Records, Not That Records

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

RECENSIES PRODUCER OPLEIDING: LA$$A (YVES LASSALLY)

LA$$A brak begin 2019 door met de clubhit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Binnen no time werkte Yves Lassally a.k.a. LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten.

Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas”. Waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon en waar hij o.a. een gouden plaat voor heeft ontvangen. RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha, Jayh & Lil’ Kleine waar hij ruim 9 gouden platen voor ontving. RECENSIES PRODUCER OPLEIDING

Labels, Top Notch, Armada music, Columbian music en nog veel meer.

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

RECENSIES PRODUCER OPLEIDING: DJ FLITS (KOEN DROOG)

Dj Flits is een dj/producer uit Nederland die zich richt op underground techno.

Zijn geluid wordt omschreven als underground en energiek. Als producer heeft zijn geluid repetitieve sequenties en funky drums met invloeden uit de oude school. Met als doel voor ogen: ‘Om mensen aan het dansen te krijgen’. Zijn inspiratie komt van moderne muziek, maar ook producers uit de jaren ’90 zijn een grote inspiratiebron voor hem.

Zijn producties en DJ-sets zijn uniek en herkenbaar. Proberen stil te blijven zitten tijdens het luisteren naar een van zijn sets of producties is een onmogelijke opgave.

Labels, Suara records, Secession records, Bunker records, Orbital Oscillation.

dj flits, recensies producer opleidingen

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

RECENSIES PRO AUDIO EDUCATION: ROBIN FETT (ROBIN FETTER)

Met wortels in het rijke weefsel van de Amsterdamse clubscene.  DJ en producer Robin Fett heeft de kunst van het definiëren van een origineel geluid onder de knie.

Als selecteur is hij geen onbekende achter de draaitafels. Met krachtige sets die grooves met een minimalistische touch presenteren in gerenommeerde clubs in Europa.

Als ervaren producer heeft Robin Fett ontelbare releases bij internationale labels zoals. We_R House in Berlijn, Moan Recordings, Avotre, Blind Vision, Rendr, New Violence Records en Loot Recordings.