DJ SCHOOL UILENSTEDE

Opleiding details

     Hoofdstukken
nvt
     Toetsen
nvt
     Tijd
2 of 2,5 uur
      Niveau
Alle
     Start datum
Overleg
    Beschikbare plekken
nvt
     Verplichte intake
Nee

WORD EEN MEESTER IN HET DRAAIEN: ONTDEK DE MAGIE BIJ PRODUCER DJ SCHOOL PRO AUDIO EDUCATION IN UILENSTEDE AMSTELVEEN 

Welkom bij de enige echte DJ School van Amstelveen, gevestigd op Uilenstede. Als aspirant-DJ kun je bij ons de kneepjes van het vak leren en eigen maken. Voor beginners en ervaren DJ’s bieden wij een uitgebreid aanbod en deskundige begeleiding. DJ SCHOOL UILENSTEDE

Met professionele instructeurs en state-of-the-art apparatuur creëren we een stimulerende leeromgeving. Ons doel is om jouw vaardigheden te verbeteren en je eigen stijl te ontwikkelen, ongeacht het genre. Wij bieden de tools en technieken om je weg te vinden in de DJ-wereld en het publiek te betoveren met je muzikale creaties. Dj SCHOOL UILENSTEDE.

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in bij de DJ School in Amstelveen en domineer iedere dansvloer! Het avontuur begint hier.

DIGITAAL

Leer alle technieken van digitale draaitafels en schitter ook op festivals. Kosten: €67,50 per les van 2 uur.

VINYL

Wil je met vinyl leren draaien en iedereen laten dansen op jouw klanken? Kosten: €85,- per les van 2,5 uur.

LET OP: Ontvang 10% korting met een geldige OV-jaarkaart bij DJ School Uilenstede. Wil je met zijn 2e komen dan ontvang je nogmaals 10% korting per persoon.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u een offerte te ontvangen? Druk dan op de knop hieronder, en een van onze medewerkers neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Testimonials

Na mijn eerste les stond ik binnen 4 weken op mijn eerste feest, waar meer dan 350 mensen aanwezig waren. Mijn set was fantastisch en had direct mijn volgende boekingen binnen

Dj Producer, Just A Guy

Ik kan de DJ-lessen van Pro Audio Education ten zeerste aanbevelen. Na slechts 3 lessen was ik al beter dan de resident DJ van ……..

Dj Producer, Dj Flits