Muziek productie deeltijd MBO

Opleiding details

     Hoofdstukken
nvt
     Toetsen
nvt
     Tijd
1 uur
      Niveau
nvt
     Start datum
nvt
    Beschikbare plekken
nvt
     Verplichte intake
Nee

Privé les Particulieren

Bij een privé les kan de inhoud van de cursus perfect worden afgestemd op je persoonlijke wensen. In principe bepaal je zelf de data en tijd, de lengte van de lessen en het aantal lessen. Omdat jij bij deze lessen alle aandacht krijgt, is het mogelijk om in een korte tijd veel te doen. Heb je een lijstje met concrete vragen waarover je graag uitleg wilt hebben dan zijn een aantal privé lessen vaak al voldoende.

Privé lessen kosten voor particulieren minimaal € 75,00 en maximaal € 150,00 (afhankelijk van het niveau) per uur incl. lesmateriaal, BTW vrijgesteld.

Maatwerk trainingen MKB

Als ondernemer in het MKB weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de kwaliteit van jouw producten of diensten hoog te houden. Of je nu verantwoordelijk bent voor een live optreden of voor een studio-opname, goed geluid is essentieel om de beleving van jouw klanten te versterken. Daarom bieden wij opleidingen aan voor zowel live geluid als studio-opnames, zodat jij en jouw medewerkers het beste geluid kunnen leveren.

Onze opleidingen worden gegeven door ervaren professionals uit de audio-industrie. Zij delen graag hun kennis en expertise met jou, zodat jij het beste uit jouw geluid kunt halen. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt, onze opleidingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis wil vergroten.

Tijdens de opleidingen leer je alles over de technische aspecten van geluid, zoals het opzetten van een geluidsinstallatie, het afstellen van een mengpaneel en het werken met microfoons. Maar we gaan ook dieper in op de creatieve aspecten van geluid, zoals het werken met effecten en het mixen van verschillende sporen.

Onze opleidingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een intensieve cursus van een paar dagen of een langere opleiding over een aantal weken, wij hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Kies voor onze opleidingen en investeer in de kwaliteit van jouw geluid. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Contact studiemedewerker

Heb jij een vraag of wil jij je aanmelden voor een privé? Druk dan op de knop hieronder en onze studiemedewerker zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.