Warning: unserialize() expects parameter 1 to be string, array given in E:\HostingSpaces\PAEOPA\proaudioeducation.nl\wwwroot\wp-content\plugins\wp-add-mime-types\wp-add-mime-types.php on line 58

Warning: unserialize() expects parameter 1 to be string, array given in E:\HostingSpaces\PAEOPA\proaudioeducation.nl\wwwroot\wp-content\plugins\wp-add-mime-types\wp-add-mime-types.php on line 58

Opleiding details

     Hoofdstukken
nvt
     Toetsen
nvt
     Tijd
1 uur
      Niveau
nvt
     Start datum
nvt
    Beschikbare plekken
nvt
     Verplichte intake
Nee

Privé les DubVision

Heb jij altijd gedroomd om met producers te werken zoals DubVision? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een privé les.

In 2012 werkte DubVision samen met Project 46 aan het nummer “You & I”, dat bij “Spinnin Records” werd uitbracht. Datzelfde jaar maakte ze ook hun debuut bij “Axtone Records” met hun vertolking van “Committed to Sparkle Motion” van “Discopolis”. Begin 2013 brachten ze “Redux” uit bij “Spinnin Records” en later dat jaar maakte ze hun debuut bij “Doorn Records” met hun track “Into the Light”, waarbij werd samengewerkt met Sander van Doorn. In 2014 werd “Backlash” uitgebracht bij “Spinnin Records”. Dit was hun eerste Beatport # 1 overall op de hitparade.

DubVision trad ook voor het eerst op in de 2014-editie van het Tomorrowland (festival) in België. Vervolgens remixten ze “Gold Skies” van Sander van Doorn en Martin Garrix voor hun volgende release bij “Spinnin Records”. Er werd samengewerkt met “Feenixpawl” met “Destination”, hun tweede track bij Axtone. Samen met hun laatste track dat jaar brachten ze ook de single “Turn It Around” uit bij “Spinnin Records”.

In 2018 vormden DubVision en Firebeatz de supergroep METAFO4R. Samen traden ze voor het eerst op bij EDC Las Vegas in 2018.

Prijs privé les: € 150,00 per uur.

Contact studiemedewerker

Heb jij een vraag of wil jij je aanmelden voor een privé les? Druk dan op de knop hieronder en onze studiemedewerker zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Na jarenlang producties te hebben gemaakt voor verschillende doeleinden kwam ik via een krantenartikel bij Pro Audio Education. Het bleek een schot in de roos. Alle punten waarop ik vastliep in mijn producties werden behandeld, vanaf het samplen tot aan het masteren. Er is tijdens de les veel tijd voor eigen inbreng. Ik kan iedereen de opleidingen van Pro Audio Education aanraden.

Tim Muller, MOAN Records