Techno producer Dave Clarke Masterclass
Welkom bij Pro Audio Education

Over ons

Pro Audio Education NL is sinds de begin jaren 90 in Nederland actief met het opleiden en begeleiden van audiotalent. Naast Nederland hebben wij vestigingen in Portugal en momenteel 4 franchise locaties in Amerika. In Nederland beschikken wij over eigen studioruimtes in onder andere Amstelveen (hoofdkantoor), Utrecht en Zaandam.

Al onze opleidingen zijn geschikt voor beginners en (semi) professionals die werkzaam zijn of willen zijn als Muziek Producer of als Geluidstechnici.

Onze Opleidingen

Je kunt bij ons kiezen uit dag en avondopleidingen muziek producer digitaal/ analoog of geluidstechnici live/ studio.

Onze dag opleiding bestaat uit 2 volle dagen les voor een periode van 1 jaar. Je ontvangt hiervoor 136 uur theorie en 401 uur praktijk begeleid/ privé les. Onze avondopleiding bestaat uit 1 avond per week les voor een periode van 1 jaar. Dit komt neer op 63 uur theorie en 133,5 uur praktijk begeleid/ privé les.

De studenten van onze dag en avondopleidingen mogen naast de lessen (bij beschikbaarheid) 5 d p.w. gebruik maken van onze studio faciliteiten in Amstelveen.

Waarom zou jij voor Pro Audio Education kiezen?

ERVAREN OPLEIDER

Vanaf 2012 heeft Pro Audio Education NL een 9,3 als gemiddeld cijfer gekregen van onze studenten. Dit cijfer is onafhankelijk ……..

EXCLUSIEF LESMATERIAAL

Elk student krijgt bij alle trainingen van Pro Audio Education exclusieve lesmateriaal betaande uit een boek, video tutorials ……..

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Naast een hoog slagingspercentage van wel 70% en een kwaliteit garantie in muziek productie live en studio ben jij ………..

GEDIPLOMEERDE OPLEIDER

Wij zijn erkend door het CRKBO, opgesteld door de Rijksoverheid als gediplomeerde beroeps opleider.

GRATIS DJ LES

Vol- en deeltijd studenten van Pro Audio Education kunnen zich aanmelden voor gratis dj-les op Vinyl en digitaal.

GEDIPLOMEERDE DOCENTEN

Alle docenten bij Pro Audio Éducation zijn gediplomeerd en hebben minimaal 3 jaar ervaring als docent!

Onze faciliteiten

Ons studio faciliteiten in Amstelveen bestaat uit 4 geluidsstudio’s, speciaal ingericht voor muziekproductie mixen en het masteren, een leslokaal en een evenementen zaal met een capaciteit voor 250 mensen. Onze studio in Zaandam is speciaal ingericht voor professionele vocale opname, productie en audiobewerking. En onze studio in Utrecht is speciaal ingericht voor  band opnames, analoog mixen en mastering.

Naast onze eigen studio faciliteiten werken wij nauw samen met diverse vinyl, mastering, boekingsbureaus, platenlabels en andere studio locaties in binnen en buitenland. Hierdoor hebben we in het verleden al diverse excursies kunnen organiseren zoals naar de Abbey Road Studio’s in London.