PRO AUDIO EDUCATION: MEER DAN ALLEEN EEN AUDIO OPLEIDER

Pro Audio Education NL is sinds de jaren 90 actief in Nederland. Wij verzorgen voor zowel talentvolle beginners als (semi)professionals muziekproductie/ producer en geluidstechniek opleiding(en) op MBO- en HBO-niveau. Onze aanpak kenmerkt zich door praktijkgericht onderwijs dat naadloos aansluit op de wensen en eisen van onze studenten, de arbeidsmarkt en de dynamische muziekindustrie. muziek opleiding mbo

Onze opleidingen zijn ideaal voor zowel talentvolle beginners als (semi)professionals die hun vaardigheden willen verbreden. Dit geldt met name voor vakgebieden als muziekproductie, mastering, mixing, studiowerk, liveoptredens en geluidstechniek.

muziek onderwijs

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

muziek onderwijs, muziek opleidingen mbo

OP WELKE MANIER ONDERSCHEIDEN WE ONS VAN ANDERE OPLEIDINGEN?

Onze opleidingen zijn ontworpen om studenten inzicht te geven hoe geluid en de bijbehorende stijlen en technieken werkelijk werken. Kennis te geven om te kunnen anticiperen op elke voorkomende situatie, van productie tot uitvoering en marketing.

Bij ons zul je dus niet vast komen te zitten in een voorgekauwde werkwijze of een specifieke productiestijl. In plaats daarvan leer je om in elke situatie optimaal te presteren en het beste uit zowel jezelf als je producties te halen. Ook word je mentaal voorbereid zodat je staande kunt houden in de uitdagende wereld van geluid.

Door onze brede kennis van alle verschillende muziekstromingen ben je bij ons ook op het goede adres als je house, pop, techno, metal of een andere muziekstijl produceert. Wij beperken ons dus zeker niet tot 1 stijl, zoals EDM. muziek opleiding mbo

WAT MAAKT PRO AUDIO EDUCATION UNIEK?

Bij Pro Audio Education NL zijn we meer dan alleen een opleidingsinstituut. We zijn een onderneming die veel waarde hecht aan maatschappelijke doelen boven winstbejag. Dit betekent dat we hoogwaardige opleidingen kunnen aanbieden zonder de kosten te laten stijgen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons onderwijs of lesuren. Ook zijn onze klassen bewust klein gehouden, met een maximum van slechts 9 studenten per groep. Dit garandeert niet alleen een productieve leeromgeving, maar ook voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding, zelfs tijdens groepslessen. muziek opleiding mbo

De opleidingen die wij aanbieden sluiten goed aan als vervolgopleiding op reguliere en particuliere muziekproductie- en audio-media opleiding (en). Maar ook voor talent volle beginners en (semi)professionals is er een goede aansluiting. Dit komt doordat wij studenten inzicht geven in de essentie van geluid en de verschillende muziekstromingen en hen leren om deze te controleren en naar hun hand te zetten. muziek opleiding mbo

Dankzij onze unieke en genomineerde lesmethode leren beginners direct hoe ze daadwerkelijk moeten omgaan met diverse audiotechnieken en muziekstijlen. Meer ervaren studenten zullen meer diepgang en inzicht krijgen in hun handelen. Dit zal leiden tot betere producties en opdrachten. Onze lesmethode trekt een gevarieerd publiek aan, van getalenteerde beginners in de muziekindustrie tot doorgewinterde professionals, waaronder audiotechnici, muziekproducenten, roadies, studenten met een conservatoriumachtergrond en reguliere onderwijsdocenten.

ONS AANBOD

Bij Pro Audio Education bieden we diverse opleiding (en) aan op MBO + HBO – niveau. Je kunt bij ons kiezen uit dag- en avondopleidingen voor muziekproductie, zowel digitaal als analoog, of voor geluidstechnici live- en studio.

Onze voltijd dagopleiding van 1 jaar bestaat uit 136 uur theoretische en 401 uur praktijkles/ begeleiding. Onze avondopleiding van 1 dag per week bestaat uit 63 uur theoretische en 133,5 uur praktijkles/ begeleiding per jaar. Gratis dj-les vinyl en digitaal, (Exclusieve) eigen ontwikkeld lesmateriaal en nog veel meer. 

Bij Pro Audio Education krijgen onze studenten van zowel de dag- als avondopleidingen de mogelijkheid om 5 dagen per week gebruik te maken van onze studiofaciliteiten.

sound education, music producer, masterclass dave clarke

MEER DAN 20 JAAR DE OPLEIDER VAN AUDIO NEDERLAND

UNLOCK JE SONISCHE CREATIVITEIT

muziek opleiding mbo, producers opleiding, Kerkmodi omscholing media, producer, opleiding geluidstechniek

ONZE FACILITEITEN

Onze studiofaciliteiten op de studentencampus VU, Uilenstede in Amstelveen, bestaan uit vier geluidsstudio’s die speciaal zijn ingericht voor muziekproductie, mixen en mastering.

Daarnaast beschikken we over een leslokaal en een evenementenzaal met een capaciteit van 250 personen.

Naast onze eigen studioruimtes werken we nauw samen met verschillende masteringstudio’s, boekingsbureaus, platenlabels en andere studio-locaties. Hierdoor hebben we in het verleden al diverse excursies kunnen organiseren, zoals naar de Abbey Road Studios in Londen.