mix master, de producer academie

Opleiding details

     Hoofdstukken
nvt
     Toetsen
nvt
     Tijd
1 uur
      Niveau
nvt
     Start datum
nvt
    Beschikbare plekken
nvt
     Verplichte intake
Nee

MIX MASTER PRODUCEREN JIJ MAG HET BEPALEN TIJDENS EEN PRIVE LES

Tijdens een privéles mix master (en) of muziek productie kunnen we de inhoud van de cursus perfect afstemmen op je persoonlijke wensen. Of je dus een beginner bent die de basis van een nieuwe vaardigheid wil leren. Of een gevorderde die specifieke aspecten wil verbeteren zoals mixen of masteren? Dus met privélessen heb je de mogelijkheid om de leservaring volledig op maat te maken.

Een van de belangrijkste voordelen van privélessen is dat je zelf de data en tijden kunt bepalen die het beste bij jouw agenda passen. Of je nu een drukke professional bent met beperkte vrije tijd of een student die flexibele lestijden nodig heef. Privélessen bieden de flexibiliteit om je leertraject aan te passen aan je eigen planning. mix master

ANDERE VOORDELEN

Zo kun je ook de lengte van de lessen aanpassen aan je behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan korte sessies van minimaal 60 minuten om de paar dagen of langere sessies van een paar uur per week. Deze aanpassingsmogelijkheid stelt je dus in staat om de optimale balans te vinden tussen je leerbehoeften en andere verplichtingen. mix master

Een ander voordeel van privélessen is dat je alle aandacht krijgt van de docent. In tegenstelling tot groepslessen, waarbij de aandacht verdeeld wordt over meerdere studenten. Dit betekent dat je in een korte tijd veel kunt bereiken. Dit omdat de lesstof direct kan worden afgestemd op jouw behoeften en leerstijl.

Als je bijvoorbeeld een lijstje hebt met concrete vragen waarover je graag uitleg wilt hebben, dan zijn een aantal privélessen vaak al voldoende om die vragen te beantwoorden en je kennis op dat gebied te vergroten. Je hoeft dus geen volledige cursus te volgen als je alleen behoefte hebt aan specifieke informatie of vaardigheden. mix master

DE KOSTEN MIX MASTER, PRODUCTIE OF GELUIDSTECHNIEK PRIVE LES

Wat betreft de kosten van privélessen voor particulieren, hanteren we een prijsrange die afhankelijk is van het niveau en de duur van de lessen. De kosten variëren tussen minimaal €75,00 en maximaal €150,00 per uur. Het precieze tarief wordt bepaald op basis van de specifieke omstandigheden en vereisten van de privélessen. Bovendien is het belangrijk om te vermelden dat deze kosten BTW-vrijgesteld zijn, wat betekent dat er geen extra BTW bovenop het genoemde tarief komt.

Kortom, privélessen bieden een op maat gemaakte leerervaring waarbij je zelf de controle hebt over de inhoud, planning en duur van de lessen. Met persoonlijke begeleiding en de flexibiliteit om je leertraject aan te passen aan je eigen behoeften. Ook kun je in een korte tijd veel vooruitgang boeken. Of je nu specifieke vragen hebt die je wilt beantwoorden of een volledige cursus op maat wilt volgen? Privélessen zijn een uitstekende keuze om je leerdoelen te bereiken.

CONTACT

Heb jij een vraag of wil jij je aanmelden voor een privé les? Druk dan op de knop hieronder en onze studiemedewerker zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor het inplannen van je eerste les.

TESTIMONIALS

Dé opleiding voor music producers in Amsterdam en misschien wel heel Nederland.

Flits (o.a. Drawner, Malor, Secession Records)

Na jarenlang producties te hebben gemaakt voor verschillende doeleinden kwam ik via een krantenartikel bij Pro Audio Education. Het bleek een schot in de roos. Alle punten waarop ik vastliep in mijn producties werden behandeld, vanaf het samplen tot aan het masteren. Er is tijdens de les veel tijd voor eigen inbreng. Ik kan iedereen de opleidingen van Pro Audio Education aanraden.

Tim Muller, MOAN Records