Pro Audio Education NL

Producer les vanaf 8 t/m 16 jaar

Op vele verzoek organiseren wij als enigste professionele audio opleider in Nederland Muziekproductie trainingen voor kinderen vanaf 8 t/m 16 jaar. De lessen zijn individueel en worden verzorgt door Professionals die allemaal hun eigen specialisme genieten.

Hoe gaat het te werk: de muziek productie lessen voor kinderen hebben een gelijkwaardige structuur aan gitaar of piano les. Dit houdt in dat dat er 1 x of om de week een individuele training kan worden gevolgd van 45 minuten of 1 uur. Tijdens deze training zal er eerst worden gekeken naar de persoonlijke kenmerken van het kind en zal er een persoonlijke leerplan worden opgesteld die voldoet aan de wensen en kennisniveau van de student. Het hoofddoel hierbij is dat de student op een leuke en speelse manier een volwaardige muziekproductie leert te maken / af te ronden.

De lessen lopen gelijkwaardig met de schoolvakantie Noord Holland. Hiernaast bestaat er ook de mogelijkheid om een éénmalige kennis making training te volgen.

Hier onder een overzicht van de totale kosten.

Prive les van 45 minuten, om de week voor een periode van 1 jaar (school vakanties uitgesloten) 41,50 per maand.

Prive les van 45 minuten, elke week voor een periode van 1 jaar (school vakanties uitgesloten) 82,- per maand.

Prive les van 1 uur voor een minimale periode van 1 maand elke of om de week 35,- per les.

Al onze prijzen zijn BTW vrijegesteld.

Hoe kan je inschrijven? Drup op de rode knop rechts boven aan de pagina met de omschrijving contact. Vul hier je ANW gegevens in, vermeld welke training je wil volgen en laat zo nodig een bericht achter. Druk op verstuur en we zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen voor het inplannen van de eerste les. Heb je nog vragen voor dat je wil inschrijven stuur dan je vraag via de zelfde rode contact knop.

Contact

Heb je een vraag of belangstelling? Neem dan contact op door op de knop hieronder te drukken. Onze studie adviseur zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

contact