Pro Audio Education NL

Over Pro Audio Education NL

Welkom op de website van Pro Audio Education, verkozen nu 6 jaar op rij als beste audio media opleider in Nederland met meer dan 15 jaar ervaring. Ons doel is om professionele opleidingen en cursussen te verzorgen die perfect aansluiten aan de behoefte en wensen van de muziek en media industrie. Onze opleidingen zijn zo ontworpen dat iedereen op ieder niveau kan instappen. De opleidingen van Pro Audio Education NL staan bekend om zijn professionele en diepgaande aanpak zodat de student de beste mogelijkheden krijgt om een carrière te beginnen, of zijn positie te versterken in de audio of media industrie.

Veel gestelde vragen

Heb ik recht op studiefinanciering?
Deelnemers aan de opleidingen en cursussen van Pro Audio Education kunnen geen gebruik maken van studiefinanciering.

Lesmateriaal
Elk student krijgt bij alle trainingen van Pro Audio Education een boek of naslagwerk en diverse film tutorials met de te behandele lesstof. Dit exclusieve lesmateriaal is samengesteld door EU beste engineers en docenten.

Niet automatische geslaagd?
Pro Audio Education NL is een private onderwijsinstelling die zeer hoge eisen steld aan hun docenten en lesmateriaal. Om de kwaliteit van onze lessen en docenten te waarborgen worden o.a. onze examens door derde afgenomen en krijgen oud student de mogelheid om (anoniem) online een refferentie achter te laten over Pro Audio Education NL. Hierdoor ben jij, opdrachtgevers en wij gegarandeerd over de kwaliteit van onze opleidingen en docenten.

Waarom zou ik kiezen voor een opleiding bij Pro Audio Education
De laatste 3 jaar hebben wij van Pro Audio Education NL een 9,2 / 9,4 en een 9,6 als gemiddeld cijfer gekregen van onze studenten welke onafhankelijk wordt beoordeeld door Springest Opleidingen (Nederlands grootste online mediair in opleidingen). Met dit gemiddelde cijfer hebben wij onze concurrentie ver achter ons gelaten en kunnen wij met trots zeggen dat wij de meest succesvolle professionele Audio Media opleider zijn in Nederland.

Waarom kan ik Pro Audio Education NL niet terug vinden bij sommige DAW aanbieders?
Waarom kan ik Pro Audio Education NL niet terug vinden bij sommige DAW aanbieders? Wij, van Pro Audio Education NL, hebben in 2012 er voor gekozen om niet afhankelijk te zijn van aanbieders van o.a. DAW. De voorwaarden die deze aanbieders stellen zijn beperkend voor o.a. ons lesmateriaal en de voordelen voor onze studenten zijn niet of nauwelijks aanwezig. Een ander punt is dat de kosten voor een mogelijke samenwerking niet conform zijn met de prijzen die wij aanhouden. Zouden we wel akkoord gaan met de voorwaarden dan zou dit een prijs verhoging opleveren van rond de 20%.

Enkele feiten over Pro Audio Education NL
Wist u ook dat Pro audio education NL een semi non commerciele organisatie is, en dat hierdoor de tarieven tot wel 60% goedkoper zijn dan vergelijkbare opleidingen.
Wist u ook dat 50% van de studenten (particulier) van Pro Audio Education afkomstig is van andere audio gerelateerde opleidingen?