Pro Audio Education NL

Advies

WILT U BIJV. DE PERFECTE AKOESTIEK IN UW STUDIO OF HORECA GELEGENHEID, OF WENST U ADVIES BIJ HET AANSCHAFFEN VAN HIGH END APPARATUUR VOOR UW STUDIO, CLUB OF BAR?

Als horeca, media of audio professional is het aanschaffen van goede apparatuur die goed aansluit aan de behoefte van u klanten een uitdagend en duurzaam project. De mogelijkheden zijn legio en de keuze divers. Voor dit soort vragen kunnen wij voor elk budget een oplossing bieden.

De kosten voor dit advies zijn afhankelijk van locatie en/of verzoek en zal worden bepaald na een eerste kostenloze telefonische intake.

Cursussen

Voor cursussen voor werknemers bieden wij diverse mogelijkheden. Live geluid is hier een voorbeeld van. Deze dagtraining van 1 of 2 dagen hebben een max. bereik van 52 personen, externe locatie uitgesloten. Lunch en diner mogelijkheden zijn aanwezig.

U kunt uw verzoek inzake een cursus liefst per mail info@proaudioeducation.nl, of telefonisch aan ons kenbaar maken.

Bemiddeling

Bent u op zoek naar een nieuwe bouwsteen in uw organisatie die de professionaliteit heeft die bij uw organisatie past? Graag informeren wij u over onze bemiddeling en de “payroll” mogelijkheden. U kunt uw verzoek richten aan info@proaudioeducation.nl, onderwerp: bemiddeling.

Sterk door samenwerking

Een goede samenwerking met professionals voor een gezond bedrijfsklimaat is noodzakelijk. Een professionele partner dient er zorg voor te dragen dat uw belangen financieel en kwalitatief in balans zijn. Zo, dat u binnen uw budget een product kan bieden die vooruit loopt op uw concurrenten. Naast voldoende kennis dient een professionele audio partner ook te beschikken over creativiteit, inlevingsvermogen en dient hij te beseffen dat uw belangen voorop staan.

Gaarne nodigen wij u uit voor een kennismaking, email: info@proaudioeducation.nl

Wist u dit

Door de grote kennis en professionaliteit van onze medewerkers bent u voor het beste geluid tijdens uw festivals ook bij Pro Audio Education NL op het goede adres.

Wist u dat Pro Audio Education NL één van NL eerste audio opleiders is en dat onze docenten naast hun gebruikelijke werkzaamheden ook werkzaam zijn in diversen top functies in de audio / media sector?

lees meer

Link overzicht

Contact

Neem direct contact op met één van onze medewerkers.

Foto's

Foto's overzicht locatie Pro Audio Education NL