Pro Audio Education NL

Cursussen en trainingen

HET CURSUS AANBOD VAN PRO AUDIO EDUCATION NL IS MET VEEL ZORG SAMENGESTELD. HET AANBOD VAN PROGRAMMA’S ZOALS LIVE GELUID, SYNTHESE, BASIS MUZIEK PRODUCER OMVAT NAAST GEDEGEN DOCENTEN OOK "EXCLUSIEF" LESMATERIAAL WAARMEE DE DEELNEMER SNEL EN OP EEN LEUKE MANIER ZICH PROFESSIONEL KAN VERSTERKEN IN ZIJN OF HAAR VAKGEBIED.

We richten met onze trainingen ons op audio belangstellende, (jong) professionals en (audio gerelateerde) kleine en grote ondernemingen die de behoefte hebben om hun kennis of positie te versterken. Het ons eigen ontworpen lesmateriaal en trainningen en individuele benadering wordt er gegarandeerd dat de deelnemer(s) de mogelijkheid krijgen om de training of cursus met succes af te ronden / het zich eigen te maken. Bij alle audio media opleiding (en) en diverse cursus (sen) heeft elke student c.q. ondernemer recht, naast de gebruikelijke groepslessen, ook recht op “privé lessen / begelijding”. Hierdoor kunnen wij aan elke student en ondernemer maatwerk garanderen.

Wist u dit?

Wist u ook dat 50% van de studenten (particulier) van Pro Audio Education afkomstig is van andere audio gerelateerde opleidingen?

Wist u dat elke student van Pro Audio Education een boek of naslagwerk en diverse film tutorials ontvangt met de te behandele lesstof?

lees meer

Wist u dit?

Wist u ook dat Pro audio education NL een semi non commerciele organisatie is, en dat hierdoor de tarieven tot wel 60% goedkoper zijn dan vergelijkbare opleidingen.

Door de grote kennis en proffesionaleit van onze medewerkers bent u voor het beste geluid tijdens uw festival ook bij Pro Audio Education NL op het goede adres.

lees meer

Links

Contact

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Foto's

Foto's locatie en evenementen Pro Audio Education NL.