Pro Audio Education NL

Opleiding (en)

HET OPLEIDINGSAANBOD VAN PRO AUDIO EDUCATION NL IS MET VEEL ZORG SAMENGESTELD.
HET AANBOD VAN PROGRAMMA’S OMVAT NAAST DAGOPLEIDING (EN) OOK DEELCERTIFICATEN (AVOND) WAARBIJ DE STUDENT ZELF ZIJN TEMPO KAN BEPALEN.

De groepen zijn klein, zodat individuele benadering wordt gegarandeerd en de studenten de mogelijkheid hebben om de opleiding of cursus met succes af te ronden. Bij alle opleiding (en) en diverse cursus (sen) heeft de student recht, naast de gebruikelijke groep lessen, op “privé lessen”. Hierdoor kunnen wij elke student maatwerk garanderen.

Zie hieronder een overzicht van onze opleiding (en).

Wist u dit?

Elk student krijgt bij alle trainingen van Pro Audio Education exclusieve lesmateriaal betaande uit een boek of naslagwerk en diverse film tutorials met de te behandele lesstof.

Wist u dat Pro Audio Education NL een semi non commerciële organisatie is, en dat hierd.....

lees meer

Vragen

Waarom zou ik kiezen voor een opleiding bij Pro Audio Education

Vanaf 2012 heeft Pro Audio Education NL een 9,3 als gemiddeld cijfer gekregen van onze studenten. Dit cijfer is onafhankelijk beoordeeld door Springest Opleidingen (Nederlands grootste online mediair in opleidingen). Met dit gemiddelde cijfer hebben wij onze concurrentie ver achter ons gelaten en kunnen wij met trots zeggen dat wij de meest succesvolle opleider zijn in Audio Media technieken in Nederland.

Lesmateriaal

Elk student krijgt bij alle trainingen van Pro Audio Education een boek of naslagwerk en diverse film tutorials met de te behandele lesstof.

Links

Contact

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Foto's

Foto's locatie en evenementen Pro Audio Education NL.