Studentencampus, Uilenstede 354
1183 DB   Amstelveen

Tel: 020-7507249
Fax: 084-8772535

info@proaudioeducation.nl
www.proaudioeducation.nl

Bent u geïnteresseerd

In het deelnemen aan een van onze hoogwaardige opleidingen op het gebied van audio? Dan verwelkomen we graag uw verzoek om meer informatie. Of bent u bijvoorbeeld een ondernemer die audio professionals zoekt om uw organisatie te versterken, of een gedegen audio opleider nodig heeft voor bijscholing of omscholing van uw huidige personeelsbestand, wij zijn er ook om aan uw behoeften te voldoen.

Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in onze diensten, bieden wij een gemakkelijke manier om met ons in contact te komen. Via ons contactformulier kunt u uw verzoek indienen en aangeven dat het gaat om “marketing/sales”. Dit stelt ons in staat om uw specifieke wensen te begrijpen en u de best mogelijke oplossing te bieden.

Als u de voorkeur

Geeft aan een reactie via e-mail, is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt uw verzoek sturen naar info@proaudioeducation.nl, en ons team zal daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden en u verder te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Bent u echter een audio opleider en heeft u behoefte aan lesmateriaal, extra personeel of wilt u examens uitbesteden? Dan staat onze afdeling Human Resource klaar om u en uw personeel te ondersteunen. Via hetzelfde contactformulier kunt u uw verzoek indienen en aangeven dat het voor de afdeling Human Resource is. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om hoogwaardig lesmateriaal en gekwalificeerd personeel te hebben, en we zijn toegewijd om u te helpen bij het bereiken van uw doelen.

Samenvattend, als u een andere vraag heeft die niet onder de bovengenoemde categorieën valt, kunt u altijd kiezen voor de afdeling “overige”. Ons team van professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie.

Over ons

Bij Pro Audio Education in Amstelveen op studentencampus Uilenstede streven we er dus naar om een toonaangevend instituut te zijn op het gebied van audio-opleidingen en -diensten. Ons doel is om professionals op te leiden die uitblinken in hun vakgebied en organisaties te ondersteunen bij het vinden van de juiste audio-experts. Met onze geavanceerde faciliteiten, ervaren docenten en uitgebreide netwerk in de audiowereld, kunt u er dus zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent.

Kortom, aarzel niet om contact met ons op te nemen en uw verzoek in te dienen. Wij kijken er naar uit om u en zo nodig uw team te verwelkomen bij Pro Audio Education in Amstelveen en u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen op het gebied van audio-opleidingen en -diensten. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst in de audio-industrie!