fbpx
Techno producer Dave Clarke Masterclass
Welkom bij Pro Audio Education

meer dan 20 jaar ervaring

Sinds begin jaren ’90 is Pro Audio Education met succes in Nederland actief met het exclusief verzorgen, informeren, trainen en begeleiden van jong getalenteerde in hun carrière. Alle opleidingen uitgezonderd enkele dag cursus(sen) worden gegeven in groepen van Max. 8 personen.

Naast de groeplessen hebben studenten ook recht op div. privé lessen waarbij de student zelf het onderwerp mag bepalen. Hierdoor krijgt iedere student op ieder niveau de aandacht die nodig is om de opleiding met succes af te ronden.

Exclusief lesmateriaal

Ons doel is om professionele opleidingen en cursussen te verzorgen die perfect aansluiten aan de behoefte en wensen van de muziek en media industrie. Onze opleidingen zijn zo ontworpen dat iedereen op ieder niveau kan instappen.

Eén van de belangrijkste factoren van een goede opleiding is “goed” lesmateriaal. De studenten bij Pro Audio Education NL krijgen dan ook lesmateriaal aangeboden welke o.a. gebruikt wordt door diverse top instituten! Dit lesmateriaal is excl. in Nederland voor de studenten van Pro Audio Education NL.

De opleidingen van Pro Audio Education NL staan bekend om zijn professionele en diepgaande aanpak zodat de student de beste mogelijkheden krijgt om een carrière te beginnen, of zijn positie te versterken in de audio of media industrie.

Waarom zou jij voor Pro Audio Education kiezen?

ERVAREN OPLEIDER

Vanaf 2012 heeft Pro Audio Education NL een 9,3 als gemiddeld cijfer gekregen van onze studenten. Dit cijfer is onafhankelijk ……..

EXCLUSIEF LESMATERIAAL

Elk student krijgt bij alle trainingen van Pro Audio Education exclusieve lesmateriaal betaande uit een boek, video tutorials ……..

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Naast een hoog slagingspercentage van wel 70% en een kwaliteit garantie in muziek productie live en studio ben jij ………..

GEDIPLOMEERDE OPLEIDER

Wij zijn erkend door het CRKBO, opgesteld door de Rijksoverheid als gediplomeerde beroeps opleider.

NON COMMERCIEEL

Pro audio education is een semi non commerciële organisatie is. Hierdoor zijn onze tarieven tot wel 60% goedkoper.

GEDIPLOMEERDE DOCENTEN

Alle docenten bij Pro Audio Éducation zijn gediplomeerd en hebben minimaal 3 jaar ervaring als docent!

Uitstekende faciliteiten

Onze faciliteiten bestaan uit 4 geluidsstudio’s, evenementen zaal met een capaciteit voor 250 gasten, diverse grote en kleine leslokalen en een ontspanningsruimte.

Enkele feiten over Pro Audio Education, een semi non commerciële organisatie, hierdoor zijn onze tarieven tot wel 60% goedkoper dan vergelijkbare opleidingen. Wist u dat 50% van de (particuliere) studenten van Pro Audio Education afkomstig zijn van andere audio gerelateerde opleidingen?

Heeft u nog vragen of wil u meer weten over de mogelijkheden voor u als audio belangstellende, professional of ondernemer, wij informeren u graag d.m.v. een geheel vrijblijvend kennismakings- gesprek.